PALETNI REGALI

Paletni regali FORTISSIMO omogućavaju racionalno iskorištenje skladišnih prostorija i služe za skladištenje paletizirane i nepaletizirane robe.
Navedeni sistemi namijenjeni su za srednja i visoko regalna skladišta većih kapaciteta u kojima skladištimo pomoću viličara ,dizala ili ručno.
Paletni regali tvrtke LaFortezza projektirane su i izrađeni po “Normama dobre tehnike ACAI” (Udruženje talijanskih konstruktora iz čelika), odjel industrijskih stalaža, te su potpuno u skladu sa svjetskim standardima sigurnosti i usklađeni su sa Hrvatskim normama. Linija paletnih regala – Fortissimo izrađena je od prvoklasnog strukturalnog pocinčanog čelika Fe E280, s Certifikatom o podrijetlu 3.1B (EN 10204),različite debljine (od 1,2-2,5mm) ovisno o opterećenju bočne strane.
Bočne strane su pocinčane i perforirane u koraku od 50mm a nosive grede radi standarda o sigurnosti skladišnog prostora EU su plastificirane u RALU 2001 ili u boji po želji kupca. Spoj greda stup izveden je klinasto u 4 točke, koje garantiraju vezivanje grede i stupa i omogućavaju lako premještanje grede na željenu visinu u koraku od 50mm.
Radi svog klinastog oblika, spojno učvršćenje stup-greda povećava se povećavanjem tereta na gredama.
Standardne visine stupova iznose do 12 metara,dubina 800,1000 i 1200mm a raspon nosivih greda je od 900-3600mm. Maksimalna nosivost paletnog mjesta je 4000 kg. U standardnom programu je širok izbor dotatne i sigurnosne opreme :

PDF