Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili čitati podatke koje je prethodno pohranila u vašem web pregledniku u obliku kolačića.

Koje kolačiće koristimo?

Kako bi ove web stranice bile ispravno prikazane koristimo tehnički neophodne kolačiće (PH_HPXY_CHECK), te
nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići postavljeni su za normalno funkcioniranje određenih mogućnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogućujemo kolačiće servisa za mjerenje posjećenosti i oglašavanja Google Analytics (_gcl_au, _ga, _gid, _gat) i Facebook-a (_fbp i fr).

Kako možete upravljati kolačićima

U Vašim internet preglednicima možete brisati kolačiće i upravljati općim postavkama spremanja kolačića, ovdje poveznice na upute popularnih preglednika Firefox, Chrome, Safari.

Brisanje i upravljanje u postavkama preglednika

Većina web preglednika omogućava potpunu zabranu kolačića ili zabranu kolačića trećih strana. Ako u vašem pregledniku zabranite sve kolačiće, mnoge.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo

Kontakt forme
Ukoliko nam pošaljete poruku putem neke od kontakt formi, one će prikupiti vaše podatke kao što su ime, prezime, broj telefona i e-mail adresu kako bismo mogli što kvalitetnije odgovoriti na vaš upit. Ove informacije se ne pohranjuju na našoj web stranici, nego se izravno proslijeđuju na naš e-mail.

S kim dijelimo vaše podatke
Vaše osobne podatke prikupljene prilikom posjete naše web stranice ne dijelimo s trećim stranama i koristimo ih isključivo za potrebe našeg poslovanja i komunikaciju s vama.U slučaju da samo posjetite našu web stranicu ili nam pošaljete poruku putam neke od kontakt formi, vaše osobne podatke ne dijelimo s trećim osobama ili tvrtkama.