Tvrtka Fortunatus d.o.o. kao ekskluzivni zastupnik i projektni biro tvornice LaFortezza za Hrvatsku, BiH i Sloveniju, stoji Vam na raspolaganju za izradu projekta, ponude, izvršenja montaže i svih eventualnih dodatnih informacija.
Tvornica LaFortezza utemeljena je 1962 g. i uspješnim poslovanjem postala je najveći svjetski proizvođač opreme za skladišta i prodajne prostore.
Tvornica LaFortezza posluje po standardu ISO 9001 od 1994 godine (No.160079), članica je udruženja talijanskih konstruktora metalnih konstrukcija ACAI, te posjeduje garancije kvalitete Lloyd registra i CISI-a kao i svjedožbu o sukladnosti zavoda za ispitivanje kvalitete ZIK-Zagreb .
Naša skladišna oprema  projektirana je  i izrađena po “Normama dobre tehnike ACAI” te je potpuno u skladjena  sa svjetskim
standardima sigurnosti i usklađeni su sa Hrvatskim normama. Regali zadovoljavaju najstrože europske i hrvatske norme o sigurnosti (stabilnost,vatrootpornost,…)

Za izradu opreme koristi se isključivo prvoklasni strukturirani pocinčani  čelik Fe E280,

s Certifikatom o podrijetlu 3.1B (EN 10204), različitih debljina ovisno o zadanom opterećenju najmodernijom tehnologijom prešanja,provlačenja i savijanja.
Svi proizvodi su statički proračunati i atestirani uz petogodišnju garanciju.
Željeli bi naglasiti da uz vrhunsku kvalitetu skladišne opreme urede koju Vam nudimo, o čemu svjedoče zadovoljstvo naših klijenata diljem svijeta, možemo ponuditi i iznimno konkurentne cijene.